Brukade du fantisera som barn?

När jag var liten så brukade jag fantisera om hur det skulle vara att bli vuxen. Jag såg framför mig att jag ville ha en rund säng med vita lakarn i min ljusa lägenhet. Det fanns inga problem i mitt vuxenliv och jag såg nästan allt i vitt och framförallt så visste jag att jag skulle bli lycklig.

Brukade du fantisera som barn? Vad fantiserade du om? Vad ville du bli när du blev stor?

Nu är jag vuxen. Jag har tre år kvar tills jag fyller 45 år och jag gillar idén att bejaka barnet inom mig. Jag leker inte så ofta som jag skulle vilja men jag busar en hel del. Nyligen blev jag omkringkörd i en kundvagn inne på Willys  Hahhahaaaa…gissa om jag fick blickar riktade mot mig…jag skrattade hela shoppingturen 😀

Finns det något som du brukade göra som barn som du längtar efter att göra nu?
Jag önskar dig en fantasifull helg!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Brukade du fantisera som barn?

 1. Tina skriver:

  Jag kommer knappt ihåg min barndom. I alla fall har jag inga direkta minnen mer än lösryckta ur tid och rum. Jag hade inga framtidsdrömmar eller fantasier. Jag önskar jag hade mer fantasi även nu.

 2. Gunilla Hassmén skriver:

  När jag var liten så drömde jag också om att vara vuxen. Men då handlade det om att jag som vuxen kunde köpa så mycket godis som jag ville… Livet förändras och idag inser jag att godis inte är min största längtan. Men jag har fortfarande barnet inom mig. Jag ska nog också åka kundvagn, låter himla roligt 🙂

 3. Hälsokick skriver:

  Jag ville bli veterinär ända tills jag insåg att jag älskar djur, men inte att skära i dem. Sen var jag, precis som du, helt övertygad om att allt skulle vara okomplicerat, jag skulle bara hitta min drömprins, gifta mig och få barn med honom. Lätt som en plätt!

 4. Elisabeth skriver:

  Tack för ett viktigt inlägg. Vad vore vi utan fantasin. Som tur är har jag haft förmånen att få behålla min fantasi även i vuxen ålder. Kanske innebär det att man inte alltid är som alla andra, men vad gör det. För mig är det en förutsättning för min livsglädje att få ha tillgång till min fantasi och min kreativitet och jag vill bidra till att andra människor ska få möjlighet att få detsamma. Känslor och fantasi ligger nära varandra och i ett samhälle där prestation och resultat på kortast möjligaste tid är det som ofta räknas får ofta fantasin ta stryk. Detta vill jag ta spjärn emot. Tillgång till fantasin är en förutsättning för utveckling.Varm kram<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *