Förlåter mig själv

Ibland blir det bara helt fel och då försöker jag påminna mig om att jag gör det bästa jag kan. Jag accepterar att jag inte är perfekt och förlåter mig själv för mina misstag.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förlåter mig själv

 1. Emilie skriver:

  Hittade nyss din blogg. Är en deprimeard tjej som inte accepterar mig själv på något sätt. Jag gick ner väldigt mycket i vikt för jag hatade mig själv. Det hela slutade med att jag fick anorexia. Nu idag väger jag normallt men hatar mig själv mer än nånting en annat. Jag har inte varit i skolan på en månad nu och mitt liv känns meningslöst. Jag vill inte visa mig för jag skäms över hur jag ser ut, men innerst inne vet jag att det är mitt tänk det är fel på inte min kropp. Jag har inte träffat mina kompisar på ett tag nu (ca en månad) och känner bara mer och mer att jag stänger ut ut mig från vardan och verkligheten. Snälla snälla du, kan du inte försöka hjälpa mig med några goda råd? Vor jätte tacksam för det!

  // Emilie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *