Hjälp en journalist

Jag har som rutin att gå in på en sida som heter Hjälp en journalist på FB. Igår såg jag en efterlysning som passade in på mig och nu sitter jag och svarar på frågor om hur det var för mig att leva med en Alkoholist.

Jag levde i många år med en man som söp. Förhållandet var min livlina och jag hade inte förmåga att ta mig ur det. Jag levde i ett medberoende som fick mig att kontrollera hans drickande, ljuga för familj och vänner och städa upp efter fylleslagen. Det var en turbulent tid i mitt liv och kärleken var trots allt väldigt stark.

Idag skulle jag aldrig acceptera ett missbruk och jag är glad över att jag vuxit som människa. Hoppas att mina svar kan bidra till någonting gott!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hjälp en journalist

 1. Marie Hagberg skriver:

  Vad modig du är Linda som vågar gå ut och berätta om dina erfarenheter som medberoende!

  Och tack för att du tipsade om Hjälp en journalist på Facebook!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *