Stark längtan

Jag har en stark längtan efter att komma närmare mig själv så jag bestämde mig för att ta en välbehövlig paus från Facebook och Tv på en månad. Nu har det gått två veckor och jag inser hur mycket tid jag lägger utanför mig själv varje dag.

Den främsta fördelen just nu är att jag har mer tid att bara vara. Njuta av en kvällsfika med familjen, spela spel med barnen, meditera och att uppskatta den härliga naturen.

Jag har fortfarande abstinens. Mina vanor att ständigt vara uppkopplad och kolla mejlen, kommentera, uppdatera, svara, tagga, lägga upp status är svårare att bryta än jag trodde. Men skam den som ger sig 😉

Bilden nedanför är lite rörig men jag gillar det enkla upplägget.
Gör som det står så blir du lycklig!

/Den nakna coachen 🙂

 

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Stark längtan

 1. Maria Daragan skriver:

  Heja kloka Linda!!!

 2. Maria skriver:

  Hej,
  vi har också abstinens…efter dig <3
  Borde säkert också ta en time-out från min blogg, fb mm 🙂
  Må så gott!
  Kram M,
  finabilder.com

 3. Hejsan Vackra Linda!

  Vill börja med att tacka dig för din energi som du spred på middagen när vi träffades i Stockholm ღ Du är en sann inspiration ღ

  Sedan vill jag att du skall veta att jag beundrar dig för din styrka i sitt beslut att vara borta från media och Fb. Jag har själv varit borta korta stunder och som du skriver det ger verkligen abstinens. Och det är som att vänja sig av med vilken drog som helst.

  Jag Tror på dig och vet att du klarar det!

  Skapa dig en magisk dag!

  Kärlek ღ Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *