Grundrecept för lycka

”Look forward to where you want to be and spend no time complaining about where you are.”

Excerpted from Abraham’s newest book: The Vortex,
Where Law of Attraction Assembles all Cooperative Relationships

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Grundrecept för lycka

 1. Mari Aro skriver:

  🙂

 2. Malin Rosén skriver:

  Vilken härlig blogg, helt i min smak! Personlig utveckling är ett ämne jag brinner för, blev därför så glad när jag hittade din blogg. Intressant med fler som delar samma intresse. ”Den nakna coachen” – vilket klockrent namn förresten! 😉

 3. Lisa skriver:

  Ville bara berätta hur otroligt lättad jag blev när jag landade här på din blogg.. har inte ens hunnit titta efter hur aktuell den är.. men om du ser detta så vill jag bara säga tack! Tack för att du sätter ord på saker som jag känner… jag lånar nog några av dina ord, och gör dem till mina egna… i mitt hjärta och i mitt sinne…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *