Lusten är tillbaka

Sakta börjar orden, känslan och lusten komma tillbaka. Skaparkraften och glädjen i att uttrycka mig i ord håller på att vakna till liv igen. Jag trodde att ”musiken” inom mig hade tystnat men det visade sig att jag bara hade väldigt bra öronproppar.

Jag har tagit ut dem nu. Försiktigt och nyfiket undrar jag vad det är som ska komma. Det nya som jag står inför. Det känns spännande och pirrigt, vad kan det vara?

Jag lyssnar mer och mer på känslan. Inte för att det går jättebra hela tiden men det går bättre än det brukade. Att lyssna på kroppen är nytt för mig. Jag har spenderat nästan hela mitt liv utan kontakt med den. Jag existerade bara från halsen och uppåt. Inte undra på att jag har varit så kvicktänkt 😉

Nu låter jag känslorna komma och jag censurerar ingenting längre. Ibland innebär det att jag gråter när en känsla passerar och det är helt ok. Jag accepterar att känslan sköljer genom mig för att sedan ebba ut och bytas av med en annan.

Jag uppskattar livet och allt det får mig att minnas!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Lusten är tillbaka

 1. Heja Linda!!!
  Välkommen tillbaka- jag har saknat dig!!!
  Klokt är att använda huvudet och lyssna på resten av kroppen under huvudet- den är ju själva grunden för huvudet….;)

 2. pelenor skriver:

  Du ska vara rädd om dej själv och ta väl hand om dej Linda! Du är så bra på att sprida goda tankar till andra, nu är det Du som ska ta emot! Glöm inte bort att vara snäll mot dej själv.
  Varm Kram <3

 3. Maria skriver:

  Fint skrivet Linda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *