Fantasi eller verklighet

Jag kan ibland se glimtar av min framtid. Kan du också det? Jag vet inte om det är fantasi eller verklighet men för mig spelar det ingen roll. Bilderna jag får lämnar alltid kvar en härlig känsla.

Min senaste bild är att jag sitter i en liten stuga och skriver. Där finns en säng, ett bord, en vattenkokare och en gammal braskamin som jag eldar i. Jag får en behaglig, lugn och lätt känsla av bilden. Jag kommer i kontakt med kreativitet, meningsfullhet och glädje. Hur bra är inte det!?

Otroligt vad enkelt det är att påverka känslorna bara genom att fokusera på något jag gillar. Tror minsann att jag ska skriva en lista med allt jag gillar så jag kan påminna mig själv och väcka mina känslor till liv när det behövs.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fantasi eller verklighet

 1. Mikaela skriver:

  Vilken underbar skrivarstuga, och vilken lyx att ha ett sådant kontor 🙂

 2. Hahaha, underbart!!! Jag vill också ha en liten skrivarlya!!! Men med soffa också. Och solstol utanför. Å så kan din få ligga i närheten av min, så kan vi träffas och prata och fnissa lite. När vi har lust! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *