Släppa taget

Jag har gått i terapi i många år för att bearbeta mörkret i mig och jag har gått i coaching för att utveckla ljuset inom mig. Nu är det dax att jobba med min kropp. Det är dax att släppa fram kroppsminnen från barndomen och släppa taget om rädslor och annat skit.

Jag har tidigare berättat att jag går på behandling en gång i månaden och att jag bl.a har fått hjälp med mina pms problem. Lasse Fasth hjälper mig så mycket mer än bara med mitt hormonsystem ska du veta. Han hjälper mig att bli hel på alla plan.

Igår var jag på behandling igen. Fokus låg på den lilla rädda Linda som fortfarande finns kvar på ett cellplan. Jag har aldrig gråtit så mycket som igår. Jag grät för alla de gånger jag varit så rädd för att inte vara omtyckt. Jag grät för alla de gånger jag har känt att jag har behövt anpassa mig. Jag grät för alla de gånger jag inte visste hur jag skulle vara för att bli accepterad. Jag grät för att lilla Linda kände sig så ensam. Jag grät för att den vuxna som såg mig och fanns för mig snart ska dö. Jag grät av både glädje och sorg och mitt hjärta öppnade sig!

Varje gång jag får behandling så skalas lager för lager av och jag blir lättare och mer centrerad. Trots att processen är jobbig ibland så är det helt klart värt det. Jag kommer ju närmare mig själv och det är precis det jag vill.

/Den nakna coachen 🙂

 

Läs även ”Lycka är att bli fri från PMS”

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Släppa taget

 1. Sandra skriver:

  Vilken fantastisk blogg du har. Ikväll hjälpte dina ord och jag kommer absolut kika in igen. Kanske redan imorgon! Tack. / sandra

 2. Bakom Fasaden skriver:

  Vad fantastiskt att utforska och utveckla sig själv. Jag befinner mig bara i början… Ett litet steg är min nya blogg där jag väljer att lämna ut mig själv. Välkommen att läsa 🙂

 3. Rockstjärnan! skriver:

  Det är verkligen värt det! Den befriande känslan efteråt är oslagbar!

  Önskar dig en fantastisk lördag!

  You Rock!!!

 4. Elisabeth skriver:

  Så ömsint och fint du delar med dig av dig själv. Du är modig.Varm kram/Elisabeth

 5. Mia skriver:

  Härliga Linda.. Jag vill önska dig en super helg och hoppas vi kan ses något i sommar.

  Soliga hälsningar Mia

 6. Susanne skriver:

  Åh! Det är verkligen så befriande att gråta! Rening och läkning! 🙂 Kram!!! <3

 7. Malou Thorman skriver:

  Tack för att du delar Linda..känner till lökkänslan, lager på lager. Och även det som är synonymt med löken, tårarna…
  kramar till dig

 8. Karin Ulfhielm skriver:

  Så vackert, Linda! Du inspirerar. Att våga vara skör och sårbar är bland det starkaste som finns. En av livets paradoxer. Något jag arbetar med i min egen utveckling också. Bit för bit, och man tar så mycket man orkar just i ögonblicket. Igår var du uppenbarligen urstark! Varma BAMSE-kramar till dig, min vän! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *