Nyfiket utforskande…

Jag blir 46 år i år och jag håller fortfarande på att lära känna mig själv.
Vem är jag? Vad vill jag? Hur kan jag bidra på bästa sätt? Vad längtar jag efter? Vad får mig att njuta? Vem blir jag i mötet med andra? Vad får min kreativitet att flöda? Hur närvarande kan jag vara? Vågar jag öppna upp för kärleken till mig själv? När känner jag mig som mest levande? I vilka situationer utmanas mina gränser?

Livet har presenterat många utmaningar på min väg men jag är tacksam över att jag fortfarande har förmåga att vara nyfiken på livet. Jag befinner mig i ett ständigt nyfiket utforskande. Varje dag lär jag mig någonting nytt om mig själv.

Idag landade insikten om att jag fortfarande bär på rädslor från barndomen.
Vad har du lärt dig om dig själv idag?

/Den nakna coachen

 

Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *