Feedback från klienter

Fredrik:
Tydlig, rak och ärlig coaching.

Mikael:
Jag säger bara wow! Du hjälpte mig med precis det jag behövde. Kändes som man kom ifrån våra möten med ny energi och motivation. Du lyckades pejla av exakt vad det var som behövdes för att få en att både fundera men även agera och det kan ju inte bli bättre. Lyckades att få ett jobb och utan dig så tror jag faktiskt inte att det gått.

Collette:
Linda är ett bra bollplank – öppen i sinnet, tålmodig, och kreativ. Hon känner av vad som är lämpligt att ta upp och när. Hon anpassar sig efter ens humör, dagsform och behov. Känner mig stärkt, mer optimistisk och framåtblickande än tidigare.

Björn E:
Mitt i prick! Inget tassande. Verkligen naket och avskalat, med frågor som jag annars gärna försökt att ducka för. Lindas raka frågor och hennes energi fick mig att svara på frågor jag själv sökt svar på under lång tid. Allt blev bara så….lätt! Tack!

Sandra:
Tack för all din hjälp! Jag har under våra träffar känt mig lugn och välkommen, fått massa energi och ser mer möjligheter nu än innan. Känner mig helt enkelt gladare och tror mer på mig själv och vad jag kan erbjuda.
Har fått massa bra tips om hur man marknadsför sig och ska försöka bättra på det mer och mer. Nästa utmaning blir som sagt när jag börjar, att hålla mig på vägen. Jag hoppas verkligen att det kommer kännas rätt när jag väl är där, men annars finns det något annat för mig. Så tack Linda för att du har väglett mig och jag hoppas vi hörs längs vägen! Kommer att rekommendera dig till alla som jag kan tänka på och hoppas att du fortsätter med det du håller på med för att du är grym!

Björn G:
Jag tycker att du jobbar bra i termer att du är effektiv och att du behåller den ”röda tråden” hela tiden.
När vi pratar egenskaper som jag uppskattar hos dig och som är bra i din yrkesroll så är det din målfokusering som du speglar mot mig som klient, samt att du är envis och inte låter ämnen bara glida förbi – allt är en möjlighet. Ifrågasättandet i allt tills en insikt infinner sig är jobbigt, men mycket bra. Coachingen har gett mig verktyg som jag fyllt på med verktygslåda med och fått mig att kunna utnyttja dessa verktyg på sätt jag inte gjort tidigare. Linda har det som behövs som coach och har verkligen engagemang i det hon gör, samt att det känns effektivt och ärligt.

Emelie:
Linda Örtengren är en coach för dig som behöver någon som är engagerad hela coachperioden igenom. Hon är mycket duktig på att hela tiden hitta de rätta frågorna vid de rätta tillfällena, hon får en att hela tiden tänka efter. Vad menar jag? Vad betyder detta för mig? Den coachingperiod jag hade med Linda förändrade mitt liv och då kan ni förstå vad hon betyder för mig!

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS

3 kommentarer till Feedback från klienter

 1. Vad härligt att läsa!
  Inger

 2. S.A skriver:

  Åååh! Vill också gå hos dig!